Min pappa försökte

Min pappa försökte att en att laga en iphone , det kanske inte var det bästa då min pappa inte är den mest tekniska som finns. Utan tanken var väl egentligen att min man som är väldigt duktig på sånt skulle göra det åt han hade han tänkt. Och det blev ju så , min pappa tog fram sin gamla iphone och ett nytt batteri som han hade köpt och dom små verktygen som skulle användas. Och han tog fram det när vi var där, och när han inte kunde göra det så tog min man över och gjorde det åt min pappa vilket var det han ville från början. Men på något knotigt sätt ville han inte fråga om hjälp.

Men det går att laga själv 

Det som är lite roligt är att det går bra att laga vissa saker själv och det är ju toppen när man kan göra det. Men det är inte alltid som det fungerar. Ibland så måste man ha hjälp och då är det bra att lämna in det till proffsen som kan ta hand om det åt en så att man slipper hålla på när det ändå inte kommer att bli bra.
Ja för man vill j verkligen att ens mobil ska fungera optimalt vilket den ibland behöver hjälp med. Man vill att den ska fungera så att man kan göra allt som man vill med den. Det som man behöver för att kunna använda den på ett optimalt sätt.
Så nästa gång so min mobil går sönder så tveka inte att lämna in den så att den snabbt kan bli fixad oh fungera bra igen. Vilket är något som man verkligen vill och behöver. Speciellt i vårt samhälle då vi använder mobilen nästan hela tiden och det är ju inte något konstigt med det utan något som är vanligt idag.